Nominera till Utmärkelsen

Känner du till en skola, ett företag eller en yrkeslärare som gör det där lilla extra för att arbetslivet ska finnas med i skolan? Eller kanske arbetar du själv på en skola eller ett företag som du tycker förtjänar att uppmärksammas för era initiativ? Hjälp oss hylla och uppmärksamma dem genom att nominera dem till Utmärkelsen – regionens pris för bästa samverkan mellan skola och arbetsliv.

Vi vet att det över hela Göteborgsregionen finns så många skolor, företag och yrkeslärare som driver olika projekt för samverkan mellan skola och arbetsliv, som tar initiativ till nya mötesplatser och på andra vis bidrar till att skola och arbetsliv möts. Hjälp oss hylla och uppmärksamma dem!

Kanske känner du till en skola, ett företag eller en yrkeslärare som gör det där lilla extra för att arbetslivet ska finnas med i skolan? Eller kanske arbetar du själv på en skola eller ett företag som du tycker förtjänar att uppmärksammas för era initiativ. Nominera dem (eller dig själv!) till Utmärkelsen 2019! Nomineringsprocessen pågår fram till den 28 augusti.

Länk till information och anmälan:
http://www.trippus.net/utmarkelsen2019