Kickstarta ditt företag - en seminarieserie du inte bör missa

Rätt affärsmodell för att få affärsidén lönsam, få kunder att köpa, växa organiskt eller genom att köpa företag. Det är avgörande frågor för att lyckas. Därför erbjuder Almi Väst en kostnadsfri seminarieserie ihop med oss på Näringslivsenheten i Alingsås som ökar möjligheterna för dig att nå de drömmar du har med din idé.

Almi Väst har en fantastisk insyn i hur det är att driva företag och vad som är gemensamt för dem som lyckas som företagare. Det är erfarenheter du får ta del av under seminarieserien, oavsett om du går alla eller enstaka.

Så låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag. Läs mer om respektive startseminarie och anmäl dig!

 

Du och ditt företag - att gå från idé till affärsmodell

Seminariet ”Att växa från start” ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare.
Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet.

Datum: 4 mars
Tid: 16:00 - 19:00
Plats: Telia huset, Stora torget, Alingsås

Anmäl dig här

 

Att sälja med framgång

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din försäljning och marknadsföring.
När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser du måste lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande.

Datum: 11 mars
Tid: 16:00 - 19:00
Plats: Telia huset, Stora torget, Alingsås

Anmäl dig här

 

Räkna på din affärsidé

Seminariet ”Räkna på din affärsidé” ger dig vägledning i hur du planerar och följer upp ekonomin i företaget.

Den bidrar till ökad förståelse för ekonomiska begrepp och hur balans- och resultaträkning hänger ihop. Vad som är viktigt att tänka på vid t ex prissättning.

Datum: 18 mars
Tid: 16:00 - 19:00
Plats: Telia huset, Stora torget, Alingsås

Anmäl dig här