Hur kan du nå ut med dina lokalproducerade varor?

Är du nyfiken på vad Garveriet gör? Hur de tänker kring verksamheten? Och hur du som lokal producent kan nå ut med dina produkter? LAB190 och Stadslandet Göteborg bjuder in till en spännande och inspirationsrik förmiddag med föreläsningar kring temat den 25 mars.

Är du nyfiken på vad Garveriet gör? Hur de tänker kring verksamheten? Och hur du som lokal producent kan nå ut med dina produkter? Då är du varmt välkommen till vårt studiebesök med externa föreläsare på Garveriet den 25 mars kl. 10-14, då vi träffar:

Garveriet

- visar runt på anläggningen och berättar om resan från idé till verklighet och planerna framåt.

Lokalproducerat i Väst

- ett nätverk för lokala producenter inom Västra götalandsregionen, som kommer att berätta om deras satsningar inom restaurangnäring och handel.

Ylva Lundin från Östängs gård

– berättar om sin gårdsproduktion och om distribution via Rekoringar.

Local food nodes

– som tillhandahåller en digital plattform för försäljning av lokalproducerade varor, berättar om deras verktyg och hur man kan jobba tillsammans kring detta.

Var: Garveriet i Floda, Garverivägen 15, 448 31 Floda
När: Måndagen den 25 mars, klockan 10.00 - 14.00
Anmäl dig här: https://bit.ly/2GXQ08B 

Meddela gärna ev. specialkost eller allergier.

LAB190

Detta studiebesök arrangeras av Stadslandet Göteborg i samarbete med samverkansplattformen LAB190, som verkar för att skapa ett modellområde för hållbar utveckling. LAB190 består av ett flertal parter, däribland Alingsås kommun. Mer information.

 

 Se bif. inbjudan för mer information om studiebesöket.

 

Välkommen!