Företagsträff hos Nolans Mekaniska

Nätverksträffar

Företagsnätverk i Alingsås

Det är i mötet mellan människor som det händer.
I Alingsås kommun vill vi skapa ett öppet och nära affärsklimat där företag känner varandra och lätt kan finna varandra för affärer och samarbeten. Alingsås företagarföreningar arrangerar kontinuerligt nätverksträffar inom en rad olika områden.

Näringslivsenheten arrangerar olika typer av företagsaktiviteter i syfte att öka nätverkandet mellan företagen i Alingsås och mellan företagen och kommunens tjänstemän och politiker. Våra företagsträffar är också till för att inspirera, informera och vägleda. Kontakta oss så berättar vi mer.

Näringslivskalendariet, som du hittar via länken till höger, uppdateras kontinuerligt med de företagsaktiviteter som arrangeras i kommunen av Näringslivsenheten och företagarföreningarna i Alingsås.

Before Work 

Before Work är en väletablerad och välbesökt aktivitet där nätverkandet står i fokus. Before Work syftar till att företagen i Alingsås i större utsträckning ska lära känna varandras verksamheter och på så sätt finna samarbeten och affärsmöjligheter i kommunen.

Vid varje tillfälle står ett företag som värd. I de egna lokalerna bjuder företaget på frukost och en presentation av sin verksamhet. En fantastisk möjlighet att marknadsföra sin verksamhet för potentiella kunder, samarbetspartners och kollegor i kommunen.

Vi träffas innan dagens alla måsten drar igång kl. 7.30-8.30.

Hör av dig till oss för anmälan, information eller om du själv vill stå som värd för Before Work.

 Titta i vårt Kalendarium för att se när och var nästa träff äger rum.

 

LunchIn

En konceptualiserad nätverkslunch med Linkedin som inbjudningsplattform.
Varje tisdag kl. 11:30 på Stures i Alingsås (tillsvidare).

Till LinkedIn-sidan

Kontaktperson: David Skoog 0322-64 23 27.