Näringsliv och arbete

2019-05-21
Som en del av Alingsås 400-årsjubileum söker vi nu företagare från hela kommunen som vill vara med och berätta sin historia i en serie radiosändningar där vi sätter kommunens näringsliv och företagare i fokus.
2019-05-17
Västra Götalandsregionen utlyser medel för att utveckla kultursystem med mål att stärka platsutveckling och kulturnäringar och öka kulturföretagens och organisationernas roll i hållbar platsutveckling. Projektet förutsätter en projektägare men samverkan mellan flera organisationer och företag.
Från Näringslivsforum den 15 maj
2019-05-16
Den 15 maj var det dags för Alingsås kommuns och Näringslivsrådets första Näringslivsforum, en dialogträff för företagare, politiker och tjänstemän. Vi fick en inspirerande föreläsning av Helena Wiberg Klint, vice flygplatsdirektör på Landvetter, som gav oss ett både regionalt och internationellt perspektiv.
2019-05-15
Nu söker vi på Tillväxtavdelningen en vikarierande Näringslivsstrateg till vårt team på Näringslivsenheten. Kanske är du - eller känner du - en flexibel, strukturerad och social person som tycker om att agera spindel i nätet?
2019-05-08
Välkommen till ett frukostmöte där du får veta mer om Alingsås HKs historia, mål och vision där ambition, hjärta och kamratskap är centrala komponenter. Och vid denna inbjudans utskick så står Alingsås HK åter en gång i handbollens finrum, i SM-final 2019!
2019-05-07
Är du nyfiken på att läsa vad Alingsås kommun och näringslivsenheten har på gång så är våra månadsvisa nyhetsbrev någonting för dig.
2019-04-30
Förra veckan var kommunstyrelsens arbetsutskott på företagsbesök. Syftet var att möta företagen i deras vardag och få bättre kunskap om hur kommunen kan bidra till bättre service och ett starkare företagsklimat.
2019-04-30
I april bjöds företagare och andra intresserade in till informationsträff om vad som är på gång i stadskärnan. Träffen handlade bland annat om tillskott, förändringar och renoveringar av Alingsås stadsmiljö.