Alingsås har 400 år av intressant historia - nu vill vi höra er!

Som en del av Alingsås 400-årsjubileum söker vi nu företagare från hela kommunen som vill vara med och berätta sin historia i en serie radiosändningar där vi sätter kommunens näringsliv och företagare i fokus.
Alingsås 400-årsjubileum pågår för fullt sedan flera månader tillbaka. Nu ska även företagarna bli en del av firandet när Alingsås kommun söker företag att göra radioprogram om och med. Det blir en serie radiosändningar där vi sätter kommunens näringsliv och företagare i fokus. Alingsås kommun söker därför kontakt med er som i en radiointervju vill vara med och berätta om er spännande resa som företagare. Oavsett bransch är ni varmt välkomna att skicka in en anmälan.
 
Alingsås som både stad och kommun har en stark företagshistoria sedan flera hundra år tillbaka i tiden. Det vill vi fira genom att lyfta fram några av dagens företagare som får berätta om sin verksamhet och liv som företagare.
 
– Vi är övertygade om att det finns massor av intressanta historier om våra företag och ingen berättar dem bättre än företagarna själva, säger Angelica Larsson, vikarierande projektledare för 400-årsjubileet.
 
 
I augusti och september kommer programmen att sändas i Alingsås närradio. Efter sändning kommer det gå att lyssna i efterhand på www.alingsas2019.com, där vi sedan tidigare samlar både radiosändningar och annan information som rör 400-årsfirandet.
 

Anmälan görs senast den 28 juni till Angelica Larsson, vikarierande projektledare, på angelica [dot] larsson [at] alingsas [dot] se