Kommande händelser/kalendarium

jun 25
Seminariet inleds av att Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda och Henrik Einarsson, etableringschef gör en presentation om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. I samband med seminariet släpps den senaste konjunkturrapporten.
jun 26
Onsdagar 14.00-16.00 är du välkommen på kostnadsfri affärsrådgivning i Yesbox. Varje onsdag mellan 14-16 är det Drop-In med kostnadsfri affärsrådgivning i Yesbox. Mötet fungerar som en första kontakt med våra rådgivare och är begränsat till 30 minuter, där vi utgår från ditt affärsrådgivningsbehov och hjälper dig att prioritera för att du ska kunna ta nästa steg i ditt företagande.
sep 3
Den 3 september träffas vi på framsidan av Clarion Hotel Post (Drottningtorget 10)! Sedan 2014 driver samverkansplattformen LAB190 ett långsiktigt utvecklingsarbete för att koppla samma stad och land längs väg 190. Med fokus på gröna näringar, hållbar besöksnäring och infrastruktur i landskapet från Hjällbo till Nossebro.
sep 11
Säsongens första Before Work äger rum på Kultur och Utbildningsförvaltningens enhet för turism och evenenemang. Mer information kommer inom kort. Klicka här för mer information om Before Work.
sep 19
Starta-seminarium i samverkan med Almi Väst kl. 16-19. Mer information kommer inom kort.
sep 24
Starta eget-seminarium i samverkan med Almi kl. 16-19.Mer information kommer inom kort.
okt 3
Svensk Näringsliv bjuder in till lunchträff om resultaten från den senaste mätningen om företagsklimatet. Inbjudan kommer inom kort.
okt 9
Starta eget-seminarium i samverkan med Almi kl. 16-19.Mer information kommer inom kort.
nov 5
Den här gången äger det populära frukostmötet Before Work rum på Samhall i Alingsås. Mer information kommer. Klicka här för mer information om Before Work.
dec 3
Mer information kommer inom kort.Klicka här för mer information om Before Work.