Kommande händelser/kalendarium

apr 25
Vad händer i Alingsås stadskärna under 2019? Den 25 april bjuder Alingsås kommun, Alingsås Handel och Fastighetsägarna in till information om vad kommunen planerar att genomföra i stadskärnan 2019.  Det handlar bland annat om tillskott, förändringar och renoveringar av vår stadsmiljö. Värdefull information för dig med verksamhet och/eller fastighet i stadskärnan.
may 7
Med över hundra år av textil tradition i ryggen arbetar Almedahls med att vidhålla och förnya arbetskläder med dagens och framtidens behov i fokus. Välkommen på frukostmöte den 7 maj.
may 15
För att skapa dialog och bättre samförståelse kring de frågor som företag har gentemot kommunen skapas nu ett återkommande arrangemang - Näringslivsforum. Ytterligare ett syfte med forumet är att hitta inspiration. Till den 15 maj kommer Landvetters nya flygplatsdirektör Anna Strömwall för att bland annat prata om det stora värdet att tillhöra Europas främsta tillväxtregioner.
may 21
Den 21 maj arrangerar samverkansplattformen LAB190 ett seminarium som fokuserar på generationsväxling och moderna affärsmodeller inom gröna näringar. Blir du nyfiken är den här inspirerande eftermiddagen för dig!
jun 4
Mer information kommer inom kort.