Kommande händelser/kalendarium

feb 20
Vill du bli leverantör till Alingsås kommun? Företagarna Alingsås och Alingsås kommun bjuder in till upphandlingsträff för företagare den 20 februari. Träffen ger en grund i offentlig upphandling och ger dig handfasta tips på hur små företag kan bli leverantörer till kommunen.
feb 27
Den 27 februari vill vi på näringslivsenheten och Arbetsförmedlingen i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga bjuda dig på en frukost och en presentation om det senaste på den regionala och lokala arbetsmarknaden.
feb 28
Internationella Handelsdagen har som mål att vara den årligt givna mötesplatsen för företag som arbetar med internationell handel. Dagen bjuder på uppdatering kring de senaste handelstrenderna och omvärldsanalys, kontakter med experter inom internationell handel och nätverkande med såväl experter som andra företag.
mar 5
Genom sin stora erfarenhet av att jobba med tillväxtbolag, evenemang och destinationer vet Beckman Media & Kommunikation att ett bra kommunikationsarbete inte bara stärker kundens affär utan också kan vara ett verktyg för affärsutveckling. Hur förmedlar du ditt budskap?
mar 19
Den 19 mars får du som har affärskontakter i utlandet chans att träffa några av Västra Götalands bästa exportrådgivare i Alingsås och få individuellt anpassad support. Boka en 30 minuters Exportboost och träffa exportrådgivare som ger dig individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.
apr 2
Mer information kommer inom kort.
may 7
jun 4
Mer information kommer inom kort.