Kommande händelser/kalendarium

feb 28
Varmt välkommen till en inspirationskväll där vi tillsammans sätter fokus på aktuella frågor inom destinationsutveckling, värdskap, marknadsföring och affärsutveckling. Tisdagen den 28/2 kl 18.30 Foaljén, Estrad Alingsås
mar 2
Välkommen på en halvdags grundläggande miljöutbildning anordnad av Alingsås kommun i samarbete med Alingsås Miljönätverk!
mar 8
Inbjudan från Almi. Vill du köpa ett företag för att driva själv? Eller växa genom uppköp? Nu bjuder vi in till ett kunskapsseminarium där du får en översikt över de viktigaste förberedelserna som att analysera, värdera och finansiera. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Välkommen!
mar 9
Välkommen till en kunskapsdag för dig som är eller funderar på att bli företagare! Här får du möjlighet att träffa flera av de organsiationser som på olika sätt kan hjälpa dig i ditt företagande, allt från start , till vidareutveckling, anställning eller export och samarbete med forskning och utveckling.
mar 10
Välkomna på mässan där Rekrytering, Utbildning och Företagande står i fokus. Arrangeras av Arbetsförmedlingen , Estrad Alingsås  och Alingsås kommun. Allt om eventet finner du på Mötesplatsens sida, även hur ni som utställare anmäler ert företag.
mar 14
Föreläsningar:Nyheter i årsredovisningar med K2Vad gör Företagsakuten? Datum: Tisdagen den 14 mars 2017Tid: 16:00-17:3016:00 – Om Företagsakuten, med Sonja Kollberg, Business Region Göteborg16:30 – Fika16:50 – Nya K2, med Carina Fridberg, Guide Revision AB Ekonomernas Nätverk i Alingsås (ENiA)