Näringsliv, företag

Aktuellt

2017-04-12
På Attraktiva Alingsås ställer Alingsås ut sina kommande tillväxtplaner för framtiden. Byggbolag och fastighetsägare ställer ut sina nuvarande och stundande byggprojekt. Mässan kryddas med föreläsningar och debatter, bland annat kommer Mark Isitt och recenserar staden.
Bild från växthus
2017-04-11
Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium med studiebesök om hur ditt växthus eller din handelsträdgård kan minska energianvändningen. Hållbar utveckling Väst i samarbete med Hushållningssällskapet Väst och Agroväst berättar om hur energieffektivisering kan öka företagets lönsamhet.
2017-03-24
Missa inte de möjligheter som kan finnas för just ditt företag. Affärsutvecklingscheckar, FoU-kortet, bidrag till företagsutveckling m.m.
2017-03-17
IFS Rådgivning från Almi riktar sig till entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige
2017-03-13
Fakturor med den årliga avgiften för miljötillsyn och livsmedelskontroll skickas ut.
Bjärlanda gård
2017-03-13
Antalet nyföretagsamma personer i Alingsås kommun ökar visar siffror som Svenskt Näringsliv presenterar. Företagsamheten generellt i Alingsås är oförändrad men visar bättre siffror än landet i helhet.
Camilla Elvljung
2017-03-09
Med Mattings historia i ena handen och framtiden i andra handen tar VD:n Camilla Elvljung företaget framåt genom att sätta hälsa och digitalisering i fokus när Matting utvecklar nya produkter för både nya och gamla marknader. Dessutom tar de ett stort socialt ansvar genom att skänka pengar genom projekt som StandUp Marathon The Human Raise.
Stampens Cykelaffär
2017-03-06
Den 23 februari anordnades Entreprenörsgalan i Estrad för närmare 300 gäster. Under festliga former delades flera priser ut till företagarna. Det bjöds även på sång och musik av The Moniker, men även Ola Serneke var inbjuden för att berätta om sin resa från Alströmergymnasiet till Stockholmsbörsen.
Bild på gågata i Alingsås
2017-03-02
Den 8 mars antogs Alingsås nya näringslivsstrategier av kommunstyrelsens arbetsutskott. Samtidigt gavs kommunledningskontoret i uppdrag att ta fram uppdaterade näringslivsstrategier i samråd med Näringslivsrådet under året.
  • Business region Göteborg
  • Kalendarium

Kalendarium Näringsliv & Företag

may 9