Bygg framtidens Alingsås i Minecraft!

Projektet är avslutat för denna gång. Vi kommer inom kort publicera bilder på några fina skapelser som byggts under projektets gång. Kanske kan vi även dra några slutsatser om hur barn och unga vill att staden ska utvecklas. Kolla gärna in denna sida igen så får ni ta del av detta.

Visa era skapelser!

När spelperioden är slut ser vi ut några extra intressanta byggnadsverk och sammanställer en presentation av resultatet. Bygger ni i en nedladdad värld kan inte vi se detta i spelet men vi tar gärna emot bilder på era skapelser som ni antingen kan hashtagga med #Blockingsas i sociala medier eller skicka till oss på gis [at] alingsas [dot] se. Observera att om ni har sekretessinställningar på t ex Instagram så kan vi inte ta del av de bilder ni publicerar där, då kan mailadressen vara ett bättre alternativ.

Nedladdningsbar värld

Servern är inte tillgänglig för tillfället. Vi kommer sannolikt använda denna i kommande projekt, kanske med en lite annan inriktning. Dock kan ni fortfarande ladda hem världen till era egna datorer och spela på egen hand. Länken till Blockingsås hittar ni här: Blockingsås