Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiven från folkhälsomyndigheten.

Läs mer
1 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Elevassistent till Sollebrunns skola

Du kommer tillsammans med arbetslaget, speciallärare och specialpedagog ansvara för att ge eleven en lärande, varierande och meningsfull skolgång. Du behöver vara flexibel och ha lätt för att samarbeta med olika professioner bl a med specialpedagogisk kompetens och vårdnadshavare.

Sök jobbet
Arbetsplats
Alingsås kommun
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Yrkeskategori
Pedagogiskt arbete
Sista ansökningsdag
2020-07-08
Omfattning
Deltid
Lön
Efter överenskommelse
Referensnummer
A963403
Antal tjänster
1

Om arbetsplatsen

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Bjärke ligger ca 1 timma från Göteborg och Borås, ca 30 minuter från Trollhättan/Vänersborg och endast ca 15 minuter från Essunga och Vårgårda med bil. Sollebrunns skola är en F-9 skola som ligger 2,5 mil norr om Alingsås, mitt i Sollebrunns samhälle, som är centrum i Bjärkebygden. Skolan har ca 400 elever. I anslutning till skolan ligger också bibliotek, fritidsgård, idrottsplats och idrottshallar.

Kvalifikationer

Vi söker 1-2 elevassistenter. Du har förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare, kollegor och andra professioner. Du tar ansvar för uppdraget, är trygg och tydlig i ledarskapet. Du har ett genuint intresse, kompetens och gärna erfarenhet av att ha arbetat med elever i behov av särskilt stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete inom skola är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse

Övrig information

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Bifoga intyg från utbildningar och eventuella andra dokument. Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Magnus Nääs

Biträdande rektor
Direkt0322-616075

Facklig företrädare nås via kommunens växel