Nationella råd gäller för att minska spridningen av covid-19

Våra verksamheter anpassas och många har tillfälligt stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Alingsås kommuns information om covid-19

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Publicerad

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppstartsmöte Hållbarhetsfestivalen

I oktober kickar Hållbarhetsfestivalen igång i Alingsås och då bjuds företagare, föreningar, offentliga aktörer och andra intresserade in att delta. Välkommen på digitalt uppstartsmöte den 15 juni! Alingsås kommun…

15 juni, 2021 17:30 18:30

Detaljer

Datum:
15 juni
Tid:
17:30 – 18:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.alingsas.se/2021/06/08/uppstartsmote-for-hallbarhetsfestivalen/

I oktober kickar Hållbarhetsfestivalen igång i Alingsås och då bjuds företagare, föreningar, offentliga aktörer och andra intresserade in att delta. Välkommen på digitalt uppstartsmöte den 15 juni!

Alingsås kommun ska från och med 2021 delta i Hållbarhetsfestivalen i Västra Götaland, som äger rum den 18-24 oktober 2021. Hållbarhetsfestivalen är Framtidsveckan i ett större format, och bygger liksom tidigare på att olika samhällsaktörer skapar arrangemang om viktiga samhällsfrågor kopplat till en omställning mot ett hållbart samhälle. Som arrangör lägger du själv in din programpunkt i schemat. Studiefrämjandet Göteborg och Sjuhärad projektleder veckan i samverkan med flera partners, bland andra Alingsås kommun.

Planen är att genomföra den fysiskt med publika event och följa de riktlinjer som gäller i höst. Årets tema är antikorruption, men liksom tidigare år är det fritt att ordna aktiviteter med hållbarhetsteman. Vi bjuder nu in dig som är företagare, förening eller på annat vis intresserad till ett uppstartsmöte som syftar till att inspirera varandra att bidra med programpunkter för att få en bra Hållbarhetsfestival i Alingsås.

Tid: Tisdag den 15 juni kl. 17:30-18:30 (incheckning från 17:15)
Plats: Digitalt via Teams, en länk skickas till deltagarna inför mötet.
Anmäl dig senast den 14 juni till robert.gustafsson@alingsas.se

Varmt välkommen, önskar Alingsås kommuns styrgrupp Agenda 2030, genom Robert Gustafsson (MR-strateg) och Anna Wenstedt (miljöstrateg).

Mer information om Hållbarhetsfestivalen finns på http://www.hallbarhetsfestivalen.org