sv Swedish

Publicerad

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Samhällsbyggnadsfrukost

21 november - 07:30 - 09:00

Gratis

Vill du hålla dig informerad om de senaste händelserna inom samhällsbyggnadsområdet i Alingsås? Då är du varmt välkommen att delta på denna nya satsning tillsammans med oss på kommunen som aktivt arbetar med samhällsbyggnadsfrågor.

Samhällsbyggnadsfrukostarna är ett arrangemang som Alingsås kommun står värd för och det riktar sig till de som är verksamma inom näringslivet, politiken eller som tjänstepersoner inom Alingsås kommun. Evenemangen är öppna för alla som delar ett intresse för hur vi tillsammans formar och utvecklar vår stad.

Vid detta tillfälle kommer vi att utforska temat ”den möjliggörande myndigheten”. Vi ser fram emot en givande dialog och hoppas på att ta del av synpunkter och utvecklande diskussioner i samband med presentationen. Har du några särskilda frågor du önskar att vi lyfter är du välkommen att höra av dig till oss inför träffen.

Deltagandet i evenemanget är kostnadsfritt, men vi ber om att du föranmäler dig så att vi kan planera för din närvaro och förse dig med en god frukost.

Den möjliggörande myndigheten

Datum: 21 november kl. 7.30-9.00

Plats: Estrad (Bryggaregatan 2)

Sista anmälningsdag: 17 november

Frågor/anmälan: samhallsbyggnad@alingsas.se

Glöm inte att ange specialkost!

Detaljer

Datum:
21 november
Tid:
07:30 - 09:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Plats

Estrad
Bryggaregatan 2
Alingsås,
+ Google Map

Arrangör

Alingsås kommun