Skärpta nationella råd gäller för att minska spridningen av covid-19

Våra verksamheter anpassas och många har tillfälligt stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Alingsås kommuns information om covid-19

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Publicerad

Laddar Evenemang

Anbudsskola

Vill du få möjlighet att bli en av kommunens leverantörer men känner dig osäker på hur du ska gå tillväga? Då har vi utbildningen för dig.

20 maj, 2021 18:00 20:00

Detaljer

Datum:
20 maj
Tid:
18:00 – 20:00
Evenemang Kategori:

Torsdag den 20 maj kl. 18-20 bjuder kommunens upphandlingsenhet in dig som företagare till en utbildning som är tänkt att underlätta ditt anbudsarbete. De går igenom upphandlingssystemet, visar hur du rent praktiskt går tillväga för att skapa ett konto i detta och så berättar de mer om vad du behöver tänka på när du lämnar anbud. På så sätt blir det lättare för dig den dag du vill bli kommunens leverantör.

Anmäl dig senast den 18 maj till upphandling@alingsas.se. Det finns ett begränsat antal platser i Sparbankssalen eller så deltar du digitalt via Teams.

Upphandlingsenheten

Växel0322-61 60 00

E-postSkicka e-post

Om Alingsås kommun

I Alingsås kommun jobbar nästan 4 000 medarbetare för att varje dag ge god samhällsservice till våra invånare, besökare, företag och föreningar. Vi gör det i enlighet med våra värdeord: engagemang, öppenhet och respekt.