Mötesplats Noltorp tar uppehåll

Mötesplats Noltorp har varit en plats för dig att komma och diskutera områdets brister, kvaliteter och utvecklingspotential.

Öppettider

Tills vidare är Möteslokalen stängd. Tack till alla som har besökt oss sedan i oktober, vi har träffat hundratals personer som har gett sin syn på Noltorp!

Teman våren 2014

Mån 7/4 Bokbytardag

16-19. Ta med dina utlästa böcker och byt med andra eller låna från Alingsås bibliotek

Mån 14/4 Påskpyssel

14-16. Kom och pyssla med hela familjen. De första som kommer kanske hittar påskäggen som gömts i området. Kom gärna utklädd!

Mån 28/4 Energirådgivning

16-19. Alingsås kommunala energi- och klimatrådgivare ger oberoende gratis
energirådgivning. Välkommen att prata om energibesparingar, fönsterbyten, solceller, elcyklar, elräkningar, värmepumpar mm.

Mån 5/5 Odlingstema

17-18. Hur ser framtidens odling ut i Noltorp? Vill du odla? Kick-off med mini-odling utanför vårdcentralen

Mån 19/5 Cykeltema

17:30-19. Ta med cykeln och lär dig mecka tillsammans med Cykelköket och prata med oss om hur Noltorps framtida cykelkultur ser ut

Besök på Mötesplats Noltorp

Sedan invigningen den 26 oktober 2013 har vi haft gott om besök på Mötesplats Noltorp och fått in en många bra synpunkter och tankar kring området. Utöver de invånare som besöker oss på måndagar när mötesplatsen är öppen för alla har några grupper bokat in sig. Irakiska kvinnoföreningen var på besök den 25 januari och delade med sig av sin kunskap och sina tankar. Den 3 februari fick mötesplatsen besök av en andraklass på Noltorpsskolan. Eleverna följde med på en promenad med tjänstemän från kommunen och berättade var de brukar leka, var de inte gillar att vara och varför. 

Stort tack till alla som har tyckt till!

Mötesplatsen framöver

Den 23 juni 2014 var sista dagen som Mötesplats Noltorp hade öppet. Tills vi hittar en annan lokal i Noltorp går projektet att följa här på hemsidan. 

I slutet av 2014 ska en målbild och en handlingsplan, som beskriver hur vi vill att Noltorp ska utvecklas framöver, vara klara. Du som bor i Noltorp är expert på området och har en viktig roll att spela i den framtida utvecklingen. Tillsammans kan vi ta fram en målbild som är långsiktigt hållbar och som invånarna i Noltorp trivs med.

Karta

Javascript is required to view this map.