Studentbalen

Balen kommer att äga rum söndagen 26 maj

Information studentbalen

Snart är det dags för bal och för att vara med på den måste man självklart anmäla sig. Det är viktigt att ni läser igenom informationen på denna sida, se bifogad fil. l

När ni skrivit på denna lapp och anmälningsblanketten lägger ni dem i vårt postfack som ligger bredvid caféet. Det är postfacket längst ner till vänster (står “Elevkåren” på).

Har du andra frågor är det bara att höra av sig till oss på Instagram (alstromerelevkar) eller Facebook (Elevkåren Senaten).

Var?

Grand Hotel Alingsås

När?

26 Maj 2019

Tid?

Från och med 15.00 kan fordonen börja rulla in på skolans parkering, men se till att vara där senast 16.30. Fordonen börjar åka från skolan mot hotellet 17.00.

Pris?

Balen kostar 900:- per person, för personer som inte går på skolan och för de som inte är medlemmar. För medlemmar kostar det 750:-. Bara elever som går på Alströmergymnasiet kan vara medlemmar. Att vara medlem är helt gratis och du behöver inte göra något mer än att registrera dig. För att registrera dig går du in på vår instagram och klickar på länken i profilen för att sedan skriva in dina uppgifter.

Vem får gå på balen?

Alla elever i årskurs 3 som går på Alströmergymnasiet får komma in på balen. Det är 18-årsgräns, men är du under 18 år och går i trean så hör av dig till oss via Instagram eller Facebook. Du får gå med någon som inte går på skolan, men i mån av plats. Alla på Alströmergymnasiet har företräde innan vi kan ge en säker plats till någon utanför skolan. Om man vill gå med någon som är yngre än 18 år får personen endast gå med i kortegen fram till dörren. Man får inte gå med någon som gått på balen ett tidigare år. Sista anmälningsdag är den 7 April.

Betalning?

All betalning sker via swish. Man kan välja att swisha var för sig eller tillsammans. I meddelandet ska ni skriva erat namn och klass. Bådas namn om ni betalar tillsammans och endast ditt egna om du betalar för dig själv. Vårt swishnummer är 123 282 59 74. Se till att swisha rätt summa, annars går din anmälan inte igenom.

Har du ingen baldejt och vill ta hjälp av oss att hitta någon hjälper vi gärna till! Skriv till oss på våra sociala medier så försöker vi lösa det.

Blankett