Before Work på Beckman Media & Kommunikation

Aktivitetsdatum: 
2019-03-05 07:30
Plats: 
Göteborgsvägen 14, Alingsås

Genom sin stora erfarenhet av att jobba med tillväxtbolag, evenemang och destinationer vet Beckman Media & Kommunikation att ett bra kommunikationsarbete inte bara stärker kundens affär utan också kan vara ett verktyg för affärsutveckling. Hur förmedlar du ditt budskap?

Beckman Media & Kommunikation hjälper verksamheter som på olika sätt växer att få det anseende de behöver för att nå sina mål. Det innebär att de inte jobbar med reklamspotar, annonser och inte heller i första hand med det visuella. Utgångspunkten är vad du står för och betyder. Vad och hur du berättar om dig är ett viktigt verktyg i affärsutvecklingen.

Följ med på en kort insiktsresa i kommunikation för tillväxtverksamheter. På frukostmötet berättar VD Fredrik Beckman om vikten av att förstå varför man berättar något vidare, varför det ska ske i en viss ordning och det kraftfulla i att skifta sin berättelse från vad man var till det man ska bli.

Datum: 5 mars 2019
Tid: 07.30-08.30
Plats: Göteborgsvägen 14, Alingsås
Anmälan: anna [dot] davidsson [at] alingsas [dot] se

Obs! Först till kvarn. Begränsat antal platser!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Davidsson, näringslivsstrateg på Alingsås kommun, anna [dot] davidsson [at] alingsas [dot] se, 0322-61 69 01.

Varmt välkommen!