Generationsväxling eller ägarskifte inom gröna näringar - i praktiken

Aktivitetsdatum: 
2019-05-21 15:00
Plats: 
Utbildningens Hus, Östra Ringgatan 16, Alingsås

Den 21 maj arrangerar samverkansplattformen LAB190 ett seminarium som fokuserar på generationsväxling och moderna affärsmodeller inom gröna näringar. Blir du nyfiken är den här inspirerande eftermiddagen för dig!

Är du nyfiken på moderna affärsmodeller inom gröna näringar, jordbruk och lantbruk? Vill du lära dig mer om hur ett andelsjordbruk fungerar och bli inspirerad av vad det finns för nytänkande affärsmodeller för jordbruk och lantbruk? Under kommande år står näringslivet inför en stor generationsväxling och här finns en spännande möjlighet för dig som fångar den.

Välkommen till en eftermiddag som riktar sig till dig som antingen funderar på att ta över eller köpa ett företag, eller till dig som vill börja planera för ägarskifte och generationsväxling. Seminariet ger inblick i hur du kan tänka kring ett ägarskifte och hur du kan finansiera din affärsidé. Dessutom kommer du ta del av hur ett lokalt företag har gjort för att göra sin idé till verkstad. Eftermiddagen gästas av LRF Konsult, Almi Väst och Lilla Jordbruket.

 

Datum: 21 maj 2019
Tid: 16.00-19.00
Plats: Utbildningens Hus, Östra Ringgatan 16, Alingsås
Anmälan: naringsliv [at] alingsas [dot] se

 

Klicka här för att se detaljprogrammet.