Ferie- och sommarjobbsmässa på Alströmergymnasiet

Aktivitetsdatum: 
2019-01-30 11:30
Plats: 
Alströmergymnasiet

Varmt välkommen som utställare på Sommar- och feriejobbsmässan på Alströmergymnasiet! Ta chansen att träffa elever på Alströmergymnasiet som söker sommarjobb, presentera er verksamhet och anställningsmöjligheter – både till sommaren och framöver.

Varför

På Alströmergymnasiet läser 1250 elever i åldrarna mellan 16 och 20 år. De allra flesta av dem är intresserade av sommarjobb men har inte hunnit börja skicka iväg ansökningar ännu. Det här är därför ett gyllene tillfälle att träffa eleverna på deras hemmaplan för att kunna presentera er verksamhet och era lediga jobb till sommaren– men även prata framtid med eleverna och tillsammans med dem fundera om er organisation kan vara intressant för eleverna på lite längre sikt. 

När

Mässan hålls den 30 januari 11:30-16:30. För att så många elever som möjligt ska kunna besöka så er som utställare så mycket som möjligt är mässan öppen över elevernas lunch- och eftermiddagsraster men även kort efter att de flesta elever avslutat sin skoldag.  

Var

Caféet i Alströmergymnasiet. Personal som hjälper er till rätt plats kommer att finnas vid huvudingången till Alströmergymnasiet från 10:30. 

Vad vi som arrangörer fixar

  • Information till eleverna via elevportal, internskärmar på gymnasiet och via personlig information från arrangörerna
  • El och Wifi under mässan
  • En monter med ytan 1,7*3,5 meter 
  • Bord och stolar till montern om ni behöver  

Att tänka på som utställare

Alströmergymnasiet är en nötfri lokal så vi är tacksamma om ni respekterar detta. Om ni väljer att ställa ut så vill vi att er monter är bemannad under hela mässans öppettider 11:30-16:30. 

Kostnader

Mässan är gratis för er som utställare. Fika finns i caféterian till bra priser. Parkeringstillstånd får ni när ni anmäler er vid huvudingången. 

Anmälan och frågor

Sista dag för anmälan är Lucia (13 december). Mässan har 10 platser för utställare så tveka in med att skicka in din anmälan!

Anmälan till mässan och frågor kring denna tas med Carl Agnebrink via carl [dot] agnebrink [at] alingsas [dot] se
 
Frågor gällande feriejobb tas med Erika Norrman, Arbetsmarknadsenheten, via erika [dot] norrman [at] alingsas [dot] se 

 

Varmt välkomna!