Att växa från start – om att gå från idé till affärsmodell: Startseminarium

Aktivitetsdatum: 
2019-09-19 16:00
Plats: 
Teliahuset, Stora torget 3, Alingsås

Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Seminariet ”Att växa från start – om att gå från idé till affärsmodell” ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Bland annat genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare. Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att arbeta fram och fastställa ditt företags affärsmodell.

Våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna.

Seminariet är gratis men utebliven avanmälan debiteras med 250:-

Fakta

Pris (inkl. moms): Kostnadsfritt
Plats: Teliahuset, St Torget 3, Alingsås
Datum: Tor 19 sep kl. 16.00–19.00
 
Sista anmälningsdag den 19 september 2019
 
Platstillgång: Platser kvar