Publicerad 2023-08-17, kl 08:30

Funderar du på att starta eget?

Alingsås kommun genomför i samarbete med Nyföretagarcentrum Alingsås en workshopserie som riktar sig till dig som funderar på att starta eller just har startat ditt egna företag. Workshopserien är kostnadsfri och ger dig grunderna i några olika frågor som är viktiga för dig att ha koll på som företagare.

Workshopserien är indelad i fyra olika moment:

5 september – affärsidé och affärsplan

12 september – ekonomi, bank och försäkring

19 september – marknadsföring, försäljning, prissättning

26 september – avtal, hyra lokal, hur går jag vidare

Vi kommer att blanda föreläsningar med diskussioner och övningar, där det finns möjlighet att ställa frågor till både föreläsarna och övriga deltagare. Du bör helst kunna vara med vid alla fyra tillfällen, men det går även bra att delta om du inte har möjlighet att vara med alla gånger. Ange gärna det vid anmälan i så fall.

Tid: Kl. 18-20

Plats: Gamla Teliahuset, Stora torget 3

Anmäl dig här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: alingsas@nyforetagarcentrum.se

Varmt välkommen!

Alingsås kommun