2 Driftstörningar
sv Swedish

Publicerad 2022-09-20, kl 09:56

Nolhaga slott stänger för i år

Alingsås kommun planerar en invändig renovering under senhösten och vintern 2022/2023. Därför stänger slottet för allmänheten den 26 september 2022. Så om du vill besöka de vackra lokalerna mer i år är det sista chansen nu i helgen!

Om renoveringen

Slottet ska steg för steg återfå delar av sin 1800-talsglans med tidstypiska golv och väggar. I projektet ”Nolhaga – en park för alla” har kommunstyrelsen beslutat att slottet och den gamla trädgården ska återskapas för att knyta an till det 1800-tal som Claes Adelsköld levde under när han byggde slottet och den kringliggande parken.

Planen är att kunna öppna Nolhaga slott igen till påsken 2023.

Åsa Zacharoff

NULL

Fastighetsansvarig, Kommunledningskontoret

Interna genvägar

Om Nolhaga slott