Publicerad 2021-07-02, kl 14:01

Sommarlovsaktiviteter i full fart!

Sommaren har börjat på riktigt och ibland kan det vara skönt att komma ut för att pröva något nytt. I samverkan med föreningslivet erbjuder Alingsås kommun en mängd sommarlovsaktiviteter för unga och barn – allt från drill, parkour, ridning och judo till skrivhäng och teater.

Stor uppslutning

Det har redan varit stor uppslutning kring käpphästtillverkning, blombinderi, riddagar och guidade turer i Gräfsnäs. I videon nedan får du några inblickar i det som hänt, men det finns självklart fortfarande mycket spännande att ge sig ut på! Aktiviteterna äger rum på olika platser i kommunen och är spridda över hela sommarlovet, vilket gör det enkelt för dig att hitta något som passar. 

Video från årets händelser

Kommande aktiviteter

Här hittar du hela listan med sommarlovsaktiviteter.

Alingsås kommun