Näringsliv och arbete

Kaffe och kaka
2016-06-27
Hur blev Alingsås The Capital of Fika? Välkomna att ta del av historien och den framtida utvecklingen på Before Work den 6 september.
Starta företag kurs
2016-06-10
I september finns det möjlighet att gå en Starta företag-kurs i Alingsås.
Miriam Bryant
2016-05-27
Här är artistbomben Alingsås Business Center väntat på att få släppa: haussade Miryam Bryant är sista pusselbiten i nysatsningen Sommaronsdagar. 22 juni intar hon scenen i Åmanska parken.
2016-05-03
Ungdomar som behöver hjälp att hitta jobb eller studier får nu all kompetens samlad på ett och samma ställe.
2016-05-02
En lång och bred erfarenhet av ledande positioner i näringslivet. Dessutom en lokal förankring. Till slut föll valet av Alingsås Business Centers nye chef på Magnus Thordmark. - Alingsås är en spännande näringslivsstad med stor potential. Det här känns som en spännande möjlighet, säger Magnus Thordmark.
2016-04-08
Alingsås Business Centers samarbete med Turistrådet Västsverige kring lanseringen av Alingsås - The Capital of Fika, har fått ett otroligt genomslag. Nu hoppas turistchefen Gunbritt Reteike på att satsningen kan generera både besök och handel. - Det går hand i hand, säger hon.
2016-03-14
Mycket besökare. Och flera av Alingsås Business Centers medarbetare blev intervjuade om verksamheten under jobbmässan Mötesplatsen 2016 på Estrad i Alingsås. - En jätterolig dag, konstaterar André Essebro, kompetensförsörjningsexpert.
2016-03-09
Nu kan utbildningen Evenemang och Värdskap, liksom tänket kring Alingsås Business Center gå på export. - Vi är väldigt intresserade av hur man jobbar med dessa delar för att få unga i arbete, säger Katy Brown från London, som just nu besöker Alingsås tillsammans med en grupp från England, Tjeckien och Portugal.