Näringsliv och arbete

Tjurar
2017-01-17
Två unga företagare i Västra Götaland får 25 000 kronor vardera. Nu är nomineringsperioden öppen.
Vinterbild naturmotiv
2017-01-17
Välkommen på en halvdags grundläggande miljöutbildning anordnad av Alingsås kommun i samarbete med Alingsås Miljönätverk.
Magnus Thordmark
2017-01-12
På lördag dansas julen ut på Stora torget i Alingsås och jag passar på att säga God fortsättning 2017. Det tror jag mig ha all anledning att göra. Känslan är i alla fall väldigt god inför det nya året.
2017-01-12
Alingsås ska bli mer attraktivt för konferenser. Därför åker representanter från Alingsås Business Center med Grand Hotel den 26 januari till Göteborg för att knyta nya kontakter. - Det handlar om att presentera vilket utbud och vilka typer av program vi skulle kunna erbjuda, säger turistchef Gunbritt Reteike.
2017-01-12
Första året som vår- och höstutbildning blev succé. Än en gång kan utbildningen Evenemang och värdskap summera året med att så gott som alla deltagarna nu har en konkret plan för sin framtid. Även i år blir det två klasser – och det är hög tid att börja ansöka till vårklassen som startar vecka åtta.
2017-01-12
Efter höstens intensiva arbete tillsammans med handel, besöksnäring och fastighetsägare: I månadsskiftet januari/februari ska strategin för handel och hållbar konsumtion presenteras. Strategin för industri- och tjänstenäring och besöksnäringsstrategin är även de snart i hamn.
2017-01-12
Svensk Handels säkerhetschef, Per Geijer, fick en god uppslutning när han besökte Alingsås för en förmiddag om brottsförebyggande arbete i butiksmiljöer. Nu tas första stegen mot en ”butikernas grannsamverkan” - Det känns som att man tar frågorna på allvar i Alingsås, och vi hade en väldigt bra dialog säger han.
2017-01-12
God fortsättning. Och äntligen! För oss som arbetar med upphandlingsfrågor kommer 2017 vara särskilt spännande för nu har den nya upphandlingslagstiftningen till sist trätt i kraft. Mycket av det är nog rätt spännande för dig som företagare med!