Näringsliv, företag

Aktuellt

Lights in Alingsås bild
2016-10-18
Alingsås Business Center och Nutia bjuder gemensamt in till konceptet Kwitter.
hållbarhet
2016-10-07
Missa inte chansen att ta del av kunskap och kunna påverka under Alingsås Business Centers högaktuella oktoberseminarier.
Peter Svanström
2016-10-07
Starta eget-kursen i Alingsås lockar rekordmånga. - Det känns som ett väldigt spännande gäng i höst, säger kurshållaren Peter Svanström.
Elpro
2016-10-07
Med halva arbetsstyrkan rekryterade från Alströmergymnasiet är Elpro AB på väg mot andra raka året som gasellföretag. Men först ska de inviga 500 nya kvadratmeter och fira avstampet mot nästa steg i företagets 23-åriga historia. - Det händer otroligt mycket just nu, säger grundaren och VD:n Eivind Ottosson.
Laddad framtid
2016-10-07
Efter succéträffen om laddstolpar och framtidens elfordon: Nu hoppas Alingsås Energi kunna lägga i högsta växeln med att hjälpa fastighetsägare och intressenter att skapa ett nät av laddplatser över kommunen. - Bästa tiden är nu, menar Stefan Börjesjö på Alingsås Energi.
Maria Lindh
2016-10-07
Alingsas.se ska bli bättre för företagare. Nu söker projektgruppen för framtidens hemsida efter deltagare till en fokusgrupp för näringslivet. - Det är en viktig grupp för oss, säger projektledare Maria Lindh.
Internationella gäster
2016-10-07
Alingsås blir huvudorten i en nybildad europeisk nätverksorganisation. - Tanken är att kunna hjälpa varandra på flera sätt inom flera områden säger Mats Byström på Alingsås Business Center.
Magnus Thordmark
2016-10-07
Nu har vi nått botten på Svenskt näringslivs ranking, eller hur? Från nu och framåt ska det bara bli bättre. Hoppas jag kan få din tid för att dela några tankar och hur jag tror att vi gemensamt ska kunna vända trenden.
framåt är det enda som gäller
2016-09-20
Svenskt näringslivs företagsundersökning från 2015 har presenterats och Alingsås tappar ytterligare placeringar. Men efter att Näringslivsrådet och Alingsås Business Center startat 2016 är nu kommundirektör Magnus Haggren fast besluten att trenden ska vända, och mer än så. - Vi har påbörjat denna resa och nöjer oss inte förrän vi är bäst. Det är ett löfte!
  • Business region Göteborg
  • Kalendarium
  • Alingsåsföretag

Kalendarium Näringsliv & Företag